blog

Guia completa per renovar una casa

Li guiem a través de cada pas de la renovació amb guies pràctiques descargables per imprimir i guardar.
Ocupar-se d’una propietat antiga pot ser emocionant per a aquells que busquen crear la casa dels seus somnis, però saber com fer-ho pot ser un repte. Aquesta sèrie li guia a través de cada etapa del procés de renovació, des de la compra de l’edifici fins a l’addició dels tocs finals.

si per casualitat en les obres trenques alguna cañeria, necesitarás un desembus a barcelona

Part 1 Trobar i avaluar un projecte

Gairebé totes les propietats tenen un cert potencial de renovació – la clau és avaluar el disseny i el potencial financer abans de comprometre’s. Aquesta guia li mostra com avaluar aquest potencial.

Parteix 2 Completar l’acord

Les propietats atrotinades tenen una gran demanda, i tots volen un projecte en el qual poden posar el seu propi segell. Analitzem el procés de compra, incloent la compra d’una propietat en subhasta, ofertes tancades i com finançar la compra amb una hipoteca de renovació especialitzada.

Parteix 3 El procés de disseny

Natasha Brinsmead explica per on començar quan es tracta de dissenyar la seva casa. La seva guia inclou consells sobre com programar el projecte de renovació; com trobar un dissenyador; quant pagar pel treball de disseny; els errors de disseny de renovació a evitar; l’eficiència energètica i el que necessita saber sobre el permís de planificació.

Parteix 4 Reparació i restauració de característiques existents

Una de les atraccions dels projectes de renovació són les seves encantadores característiques originals. Però, quins feixos quan estan en mal estat o falten per complet? Aquesta guia li ajudarà a comprendre quan reparar les característiques del període de reparació i quan reemplaçar-les. Inclou costos orientatius per a la reparació de sòls i assessorament en la fixació de cobertes, xemeneies, portes, motllures, finestres i bigues.

Parteix 5 Canvis estructurals

Aquesta part de la guia aborda els canvis estructurals en la seva llar. Per exemple, vostè pot desitjar agregar espai o canviar l’ús dels seus espais amb una conversió del soterrani, la conversió del garatge o la conversió del loft i alguns projectes requeriran l’enderrocament de les parets si vostè desitja fer qualsevol remodelació interna. També s’expliquen els costos d’aquests canvis.

Parteix 6 Canvis Externs

Una revisió completa dels detalls externs de la seva casa transformarà el seu aspecte i la forma en què vostè se sent sobre ella – i la bona notícia és que hi ha maneres de fer això per adaptar-se a tots els pressupostos. Descobreixi com actualitzar l’exterior de la seva casa amb nous revestiments, un nou sostre o una nova calçada, així com consells sobre els petits canvis que poden fer una gran diferència.

Parteix 7 Extensió

De vegades no es pot evitar la necessitat d’afegir espai extra a una casa existent. Natasha Brinsmead explica les coses clau que vostè necessita saber per obtenir una extensió correcta. Aquesta guia cobreix les preguntes més freqüents sobri: costos d’extensió; permisos de construcció; reglaments de construcció; disseny i extensió d’un edifici llistat.

Parteix 8 Actualització de calefacció i electricitat

Una casa antiga necessitarà sovint la calefacció o l’actualització elèctrica. Abans de començar, esbrini el que pot fer vostè mateix, la qual cosa està involucrat i quant costarà.

Parteix 9 Ressò-vation

La ressò-vación o ressò-renovació és el procés de millorar l’eficiència energètica d’una casa antiga per fer-la menys corrent d’aire i més econòmica (i còmoda) per viure. Aquesta guia s’enfoca a millorar l’aïllament de la seva llar i les opcions d’energia renovable.

Parteix 10 Acabat Off

Amb el treball estructural darrere de vostè, és hora de posar els tocs finals a la seva renovació – aquesta és la part divertida on realment començar a veure tot el seu treball dur recompensa. Esbrini el que necessita saber sobre l’acabat de parets, pisos i fusteria.

Deja un comentario