blog

El que necessita saber sobre canonades bloquejades

Una canonada bloquejada sempre és una cosa del que no es pot prescindir. Si necessita un desembus a Barcelona, serà millor que vagi a Desatascos Ecodes. El problema més gran amb una canonada bloquejada és que el bloqueig podria estar en un lloc al que simplement no es pot arribar.

Aquí és on entra aquesta empresa de desembusos a Barcelona. Utilitzen càmeres d’ inspecció de tuberies per poder tenir ulls en llocs profunds sota terra o sota la seva casa. Llavors sabrem exactament el que està passant amb la seva canonada bloquejada, i podrem arreglar-la sense haver d’endevinar.

L’equip utilitzat per desbloquejar la canonada

Podrán utilitzar el nostre equip de desembusos per eliminar el bloqueig amb aigua d’alta pressió. Una vegada fet això, la càmera de desembusos tornarà de nou per assegurar-se que la canonada bloquejada ja no estigui bloquejada.

L’angle de la teva canonada bloquejada no importa, la poden arreglar-ho de qualsevol manera. Els equips especialitzats manegen canvis en la grandària de les canonades, unions i cantonades; horitzontals o verticals.

Si alguna cosa s’ha ficat aquí a baix que ha compromès l’estructura de la canonada, també poden arreglar-ho. La tecnologia de revestiment de canonades és de classe mundial, i significa que poden reparar trencaments i esquerdes sense desenterrar la canonada bloquejada.

Canonades bloquejades per arrels d’arbre

Les arrels d’arbre també es poden manejar amb el nostre Vaporooter. Podemos matar i esterilitzar les arrels sense danyar l’arbre. Amb un tractament de recobriment de canonades després d’això, les seves canonades estaran com noves. De vegades, si les arrels dels arbres són una causa recurrent d’obstrucció de la canonada, recomanem un tractament anual de Vaporoot per evitar que s’acumulin.

Deja un comentario