blog

Els malsons de la renovació de la cambra de bany │Renovaciones casolanes

Les renovacions casolanes a Barcelona, ​​així com en altres sectors: Moià, Roda de Ter, Cabrils, entre d’altres; estan en ple apogeu. Diferents programes de televisió que tracten sobre la renovació de la llar han estat una força d’impuls perquè els propietaris d’habitatges es posin mans a l’obra per veure canvis a casa seva. Tot sigui per un canvi d’imatge, pensaran molts i comencen amb el que s’anomena bricolatge.

Aconseguir la confiança i la inspiració per afrontar el bricolatge. És un dels processos més emocionants i creatius que es poden dur a terme, però comprometre amb una renovació de qualsevol tipus de casa és un gran projecte a assumir. Les cambres de bany poden ser espais més petits a la llar -però ells poden afegir tant valor- com qualsevol altra zona de l’habitatge.

Bany peça fonamental d’una casa

Una cambra de bany fet amb èxit té el potencial de transformar completament una propietat. Dissenys atemporals, funcionals i de moda que incorporen un sentit del seu propi estil creen un gran impacte en les renovacions de banys. Però a menys que siguis un propietari d’habitatge que ha passat pel procés moltes vegades o un professional que ho fa cada dia, una renovació de bany es pot descarrilar fàcilment abans que tot just comenci.

Trampes del bricolatge a tenir en compte
No formes part d’una altra estadística de malson de renovació de bany. Aquí hi ha les trampes del bricolatge a tenir en compte perquè no siguis un més dels que cau en aquests errors. Comencem!

Avalua i determina de manera correcta el teu pressupost

Abans de començar amb la tasca és important que determinis quant estàs disposat a invertir, en cas contrari, pots gastar sumes excessives de diners sense que si més no et percates d’això. Sempre tracta d’afegir al pressupost una mica més del que esperes gastar perquè així estaràs més desfogat a l’hora de despeses inesperades.

La qualitat dels materials i l’elecció dels accessoris tindran un impacte vital.

Per evitar gastar en excés has de saber en quins detalls val la pena invertir i en quins no. Si busques tenir una cambra de bany de luxe, pots optar per lavabos dobles i una dutxa amb tina. Les rajoles de pedra per la seva banda, tot i ser atractius té elevats costos de manteniment pels quals no val la pena invertir.

En el seu lloc, amb les rajoles de porcellana amb aspecte de pedra pots estalviar gairebé el doble. Saber en què comprometre és la clau per no sobrepassar el pressupost. Fer del bricolatge un malson és més comú del que sembla sobretot quan es tracta d’aquestes renovacions casolanes. La plomeria, no és la tasca idònia per pensar que sabem tot -a menys que ho sàpigues tot- en cas contrari, és millor contactar amb professionals.

Deixant-li la feina a professionals en la matèria

Igual que el treball elèctric, algunes coses es deixen millor als professionals. La instal·lació de noves canonades o el depassat de canonades són dues despeses comuns en què necessitaràs invertir per renovar el bany. I aquest treball només ha de ser completat per desembussos autoritzats. Les instal·lacions prèvies de la canonades poden ser associades amb problemes costosos en una renovació de la cambra de bany.

Senyals d’advertència a les que has d’estar alerta

Els senyals primerenques d’advertència d’aquests podrien ser sons de cops quan la dutxa està funcionant, indicant que les canonades anteriors no han estat assegurades apropiadament. Les aixetes que produeixen una pressió d’aigua inconsistent o fuites quan estan tancats també poden ser un senyal d’advertència. Un bany que no estigui degudament impermeabilitzat serà una recepta per al desastre.

Contactar con un agente impermeabilizador será necesario

La falta de agua es uno de los principales problemas cuando se trata de construcción en Barcelona, y algunos estados ni siquiera requieren una licencia de impermeabilización para llevar a cabo el trabajo. Para eliminar cualquier defecto costoso y proteger tu inversión, siempre contacta con un impermeabilizador con licencia. Hacer frente al trabajo tú mismo o conseguir que alguien lo haga que no está cualificado puede terminar costando una fortuna. Sin mencionar, deshacer todo el trabajo duro que has puesto en la renovación del baño.

Buena ventilación hará de tu baño un espacio agradable

Un buen baño debe ser un lugar de relajación. Si quieres que el espacio sea agradable invierte en una calefacción adecuada y asegúrate de que haya suficientes ventanas. De este modo, el sol entrará y será ideal para que te relajes y a la vez prevengas problemas de moho. Recuerda que es importante que tomes medidas de precaución desde el inicio del proyecto. Ver manchas de moho deslizándose sobre los techos y paredes recién pintados es una pesadilla cuando se trata de renovaciones caseras.

Incluso los baños que tienen muchas ventanas abiertas necesitarán un ventilador de extracción para extraer el vapor y aumentar la calidad del aire. La mejor manera es integrar un ventilador de extracción en la tira de techo. De esta manera, recorre toda la longitud del baño para obtener el máximo efecto y mantiene las líneas limpias del interior, a diferencia de un ventilador de superficie.

Fes servir els materials correctes i estalvia’t els malsons

Utilitza els materials equivocats en una renovació de bany no només afecta el disseny i funcionalitat de l’espai, sinó també el manteniment a la via. Les àrees humides com el bany necessiten utilitzar materials que puguin suportar la calor i l’aigua. Això s’aplica a tot. Els accessoris de bany, les superfícies, les rajoles i la pintura s’han d’elegir tenint això en compte. Fusta tova, MDF no impermeable i tela poden inflar-se, podrir o descolorir per la calor i l’aigua acumulada en els banys. Si estàs planejant utilitzar materials com fusta dura, pedra o marbre travertí assegura’t que estigui segellat.

Deja un comentario