blog

Preus per construir una casa prefabricada a la província de barcelona

Preus per construir una casa prefabricada a la província de barcelona

Trobar casa al nostre país segueix sent una tasca complicada, i en algunes ciutats gairebé impossible, és per això que cada vegada són més els espanyols que es decanten per aquesta opció. Les cases prefabricades ens obren un món de noves possibilitats, ja que ens donen l’opció d’aconseguir el nostre propi habitatge independent i al nostre gust sense la necessitat de gastar una quantitat desorbitada de diners.

si en la construcció necesites un desembus a barcelona, pots contactar amb ells.

Segueix llegint i descobreix-ho tot a prop dels preus d’aquest nou sistema de construcció de cases.

prefabricadas-cardedeu

Quant costa una casa prefabricada?

Segons el portal habitissimo, el preu mitjà d’un habitatge prefrabicada ronda els 75.000€. Els pressupostos més assequibles estan entorn dels 5000€, sent 150.000€ el preu màxim pel qual es mouen aquest tipus d’immobles.

argentona-atascos

Aquests preus variaran depenent dels materials utilitzats per a la seva construcció, així com els diferents acabats si són més o menys luxosos. Les cases prefabricades més econòmiques solen ser les de fusta, mentre que els preus més elevats corresponen als habitatges d’acer.

Tipus de cases prefabricades

Cases prefabricades de fusta

Com us comentàvem anteriorment, aquest tipus de cases prefabricades són les més econòmiques que podem trobar. La seva estètica és més rústica i donen una sensació de calidesa i recolliment quan entres en elles. Per tot això el seu impacte ambiental és mínim i es considera un dels tipus de cases prefabricades més eficients del mercat. Quant a la seva construcció, aquesta es basa en uns moderns sistemes d’assemblatge de laminatges, fibres, aglomerats o fusta natural, sent per tant cases molt segures i funcionals energèticament.

prefabricados madera

Casas prefabricades de formigó

Les cases prefabricades de formigó tenen un preu una mica més elevat que les de fusta, però no són les més cares. Aquest tipus de cases tenen un estil molt més urbà i són estèticament i visualment modernes. Actualment podem trobar al mercat nombrosos tipus de cases prefabricades de formigó que consten de mòduls, podent així tenir cases més o menys grans en funció de les nostres necessitats.

Casas prefabricades sostenibles

Aquest tipus d’habitatges conjuminen disseny i responsabilitat amb el medi ambient, per la qual cosa cada vegada són més populars entre els usuaris que busquen una llar sostenible i que cuidi del nostre entorn.

En aquestes cases tots els espais i materials estan pensats perquè hi hagi una harmonia amb la naturalesa, per la qual cosa conjuminen sostenibilitat amb confort.prefabricados argentona

Casas prefabricades d’acer

Sens dubte són les més cridaneres visualment, a més l’acer aporta resistència a l’estructura i fa que els acabats siguin perfectes.

Altres avantatges de l’acer són que utilitzant-ho la durabilitat de la construcció augmentarà, així com la rapidesa amb la qual es construiran els diferent mòduls que conformin l’habitatge.

Podràs trobar una àmplia gamma de dissenys entre els quals s’imposa un estil avantguardista, de lineas pures i d’una qualitat màxima.

Decideix-te per una casa prefabricada, descobreix les infinites possibilitats que hi ha i tingues la casa dels teus somnis. I tu?, amb quin tipus de casa prefabricada et quedes?

Deja un comentario